04.10

У мережі Корпорації УкрАВТО стартувала акція «Осінній сервіс»

• Підготовка автомобіля до холодного сезону залишається доступною - найнеобхідніші послуги пропонуються за ціною від 400 грн.
• На послуги з ремонту автомобіля і запасні частини в період акції діє дисконт до 20%
• Всі бажаючі можуть скористатися спеціальними умовами, які діють на сервісні послуги та запасні частини


Найбільший оператор ринку нових автомобілів і постачальник послуг сервісу, Українська Автомобільна Корпорація, вже традиційно, з початком осіннього сезону, пропонує власникам автомобілів скористатися спеціальною ціновою пропозицією. Щоб більшість автовласників могли підготувати свій автомобіль до експлуатації в умовах осіннього та зимового сезону, в рамках акції «Осінній сервіс» діють особливі умови на обслуговування і ремонт автомобілів в мережі автосервісних центрів.
Акційні умови, термін дії яких триватиме з 04 ​​жовтня і до 12 грудня, передбачають для клієнтів можливість отримати ряд найпопулярніших, і в той же час, необхідних послуг, за ціною від 400 грн.
Так, згідно з умовами осінньої сервісної акції, необхідний мінімум, а саме, послуга по заміні літніх шин на зимові з балансуванням, доступна за ціною від 400 грн., в залежності від радіуса. Оскільки літні подорожі по не самих ідеальних дорогах можуть негативно вплинути на підвіску, обов'язковою є і перевірка  регулювання кутів установки коліс, вартість якої також становить 400 грн. Крім цього, вкрай бажано бути впевненим в працездатності і справності ходової частини автомобіля, комплексна діагностика якої обійдеться всього в 200 грн.
Якщо ж перед холодним сезоном необхідно усунути дефекти чи несправності, які були виявлені в процесі надання акційних послуг, клієнтам доступний дисконт 20% на будь-які послуги з ремонту та до 20% на запасні частини і матеріали, наприклад:
- ремонт ходової частини;
- ремонт трансмісії;
- ремонт двигуна;
- ремонт гальмівної системи;
- сезонне зберігання коліс або тільки шин;
- регулювальні роботи.
Спеціальна пропозиція доступна для власників автомобілів всіх брендів, незалежно від того, представлений він в мережі Корпорації УкрАВТО чи ні, на гарантії або ж термін гарантійних зобов'язань закінчився. Щоб скористатися всіма перевагами акційної пропозиції досить приїхати в один з автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО та зареєструватися в програмі лояльності Drive2U.