19.02

Перелік модифікацій Kia Sportage поповнився топ-версією «Лакшері»

Бренд Kia в Україні оголошує про скорий старт продажів нової модифікації Kia Sportage. Версія, що отримала назву «Лакшері», пропонує максимальний набір доступних для нашого ринку опцій і класичний дизайн, позбавлений агресії, властивої комплектації «Джі-ті Лайн».


В додачу да анонсованої раніше повнопривідної модифікації Kia Sportage «Комфорт», до продажу незабаром надійде найбільш насичена опціями версія популярного кросовера, що позиціонується лише на сходинку нижче ефектного Sportage «Джі-Ті Лайн».


Комплектація, що отримала назву «Лакшері», орієнтована на автолюбителів, які хотіли б отримати SUV з максимальним опційним наповненням, але з екстер'єром, виконаним у більш спокійному, ніж у Sportage «Джі-Ті Лайн», ключі. Автомобіль буде пропонуватися зі 185-сильним турбодизелем двигуном, агрегатованим 8-ступінчастою автоматичною КПП, а також отримає повний привід. Вартість Kia Sportage «Лакшері» складе 29 990 Євро*

 

Найбільш характерними елементами екстер'єру нового Sportage «Лакшері» є повністю світлодіодна оптика, ексклюзивні 19-дюймові легкосплавні колісні диски з шинами Continental, а також ручки дверей, оброблені матовим хромом.


Основні відмінності від «молодших» комплектацій ховаються всередині. Так, автомобіль оснащується гальмівною системою з 17-дюймовими передніми гальмівними механізмами, при цьому перелік систем безпеки додатково включає систему моніторингу сліпих зон, інтелектуальний круїз-контроль з обмежувачем швидкості і системою попередження про її перевищення. Утримання автомобіля під час стоянки забезпечує електронне стоянкове гальмо.

Власники авто напевно вподобають комфорт шкіряних сидінь з обігрівом (всі сидіння) і вентиляцією (передні сидіння), а також знайдуть корисними систему безключового доступу з кнопкою старт/стоп, бездротовий зарядний пристрій для гаджетів, систему дистанційного відкривання багажника, двозонний клімат-контроль. Простоту паркування забезпечують передній і задній парк-тронік, а також камера заднього огляду, зображення якої виводиться на 8-дюймовий дисплей мультимедійної системи.


Аудіо-насолоду забезпечить преміальна акустична система JBL з підсилювачем, сабвуфером і центральним динаміком. 


З деталями оснащення Kia Sportage «Лакшері» можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/2P29lrm


Гарантія** на автомобілі Kia складає 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше).


*Ціни включаючи ПДВ станом на 18.02.2020 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.


** Вичерпні умови гарантії викладені в супровідній документації до автомобіля.