10.04

МОДЕЛІ JETOUR DASHING ТА JETOUR X70PLUS ГОТОВІ ДО ЗАМОВЛЕННЯ

Офіційний дистриб’ютор бренду JETOUR в Україні, компанія ТОВ «АВТО МОТОР ГРУП» оголошує про запуск нових сторінок моделей JETOUR DASHING та JETOUR X70PLUS на сайті jetour.com.ua. Автомобілі вже готові до замовлень у офіційних дилерів JETOUR в Україні.

JETOUR DASHING - це виразний і сучасний кросовер, що вражає своїм стильним дизайном та високим рівнем технологій. Завдяки вдосконаленій платформі та інноваційним інженерним рішенням, цей автомобіль готовий подолати будь-які виклики на дорозі.

JETOUR DASHING має стильні світлодіодні фари та оснащено датчиком світла. Приховані ручки дверей доповнюють виразний та агресивний екстер’єр автомобіля і підкреслюють його високотехнологічний характер.

На сьогодні, JETOUR DASHING представлено в одній комплектації Premium (Преміум) з бензиновим турбо двигуном 1,5 TCI (клас токсичності Євро-6) та 6-и ступеневою роботизованою трансмісією 6DCT.

Універсальний кросовер JETOUR X70PLUS з оновленим переднім бампером та решіткою "ікс-фейс" виглядає сучасно та стильно. Світлодіодна оптика JETOUR X70PLUS привертає увагу яскравою динамічною презентацією, а завдяки таким сучасним опціями як датчик світла, асистент дальнього світла та додаткове підсвічування поворотів, забезпечує ефективне освітлення для безпечного водіння в будь-яких умовах.

JETOUR X70PLUS представлено в Україні у комплектації Premium (Преміум) та оснащено потужним бензиновим турбо двигуном 1,6 TGDI (клас токсичності Євро-6), високоефективною 7-ми ступеневою роботизованою трансмісією з подвійним мокрим зчепленням 7DCT, незалежною підвіскою та вражаючим дорожнім просвітом 204 мм.

Найближчим часом, очікуємо нові поставки автомобілів JETOUR до дилерської мережі в Україні, слідкуйте за новинами на нашому сайті.

 

Зовнішній та внутрішній вигляд автомобілів наведено у зображеннях для ілюстрації та може відрізнятися від вигляду наявних автомобілів у офіційних дилерів JETOUR в Україні.