05.09

CHERY в Україні представляє TIGGO 8 PRO - флагманський повнопривідний кросовер

Автомобілі вже надходять до офіційних дилерів, отже пересвідчитися у вагомих перевагах CHERY TIGGO 8 PRO та купити омріяний позашляховик можна вже зараз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIGGO 8 PRO. Найбільший. Найсильніший. CHERY.

Новий TIGGO 8 PRO, найбільший та найпотужніший позашляховик CHERY - перший за останнє десятиліття повнопривідний 7-місний представник бренду на українському ринку  - дивує своїм сильним та стильним зовнішнім виглядом, потужністю та значним набором преміальних опцій.

Варто одразу відзначити, що надійність CHERY TIGGO 8 PRO, окрім його характеристик, підкреслює новий рівень гарантії, що є однією з найкращих пропозицій на ринку нових легкових автомобілів в Україні - 7 років або 200 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше1.

TIGGO 8 PRO має колісну базу 2710 мм, кліренс 190 мм та габаритні розміри 4722 / 1860 / 1705 мм (д / ш / в), споряджена маса 1787 кг. Об’єм багажного відділення при складених сидіннях третього ряду – 1179л, що є ідеальним для комфортних подорожей з великим багажем.

Розробники TIGGO 8 PRO подбали про високу міцність та анти-корозійну стійкість кросовера. В TIGGO 8 PRO застосовано понад 60% високоміцної сталі, зокрема використана сталь всесвітньо-відомої марки Benteler.

TIGGO 8 PRO може похизуватися багатьма компонентами від відомих світових першокласних постачальників, в тому числі і для брендів класу «люкс» – Bosch, Benteler, BorgWarner, Getrag та інших - що забезпечують високу надійність та відмінну якість цього кросовера.

Кросовер оснащений бензиновим турбо-двигуном CHERY нового покоління 2,0 TGDI потужністю 245 к.с., з максимальним крутним моментом 375 Нм (при обертах 2000~4000). Варто відзначити, що виробник подбав і про високі екологічні стандарти – двигун має клас токсичності ЄВРО-6b.

7-ступенева коробка передач з подвійним зчепленням (DCT) забезпечує значну економію палива – витрати TIGGO 8 PRO в змішаному циклі – 9 л / 100 км3.

Окремої уваги заслуговують заявлені позашляхові якості TIGGO 8 PRO – інтелектуальна система повного приводу, що складається з систем відомої компанії  ZF Friedrichshafen, забезпечує 6 режимів водіння: «звичайний», «еко», «офф-роуд», «спортивний», «сніговий», «слизька поверхня». Незалежні передня та задня підвіски підвищують курсову стійкість позашляховика.

Виробник CHERY  підкреслює, що рівень шуму в режимі холостого ходу TIGGO 8 PRO значно знижується, забезпечуючи внутрішнє середовище тихе, майже як у бібліотеці. Для досягнення такого ефекту інтер’єр, екстер’єр, кузов і шасі кросовера оптимізовано в більш ніж 20 місцях за структурою або матеріалами, збільшено площу та товщину тканини для автомобіля, що поглинає шум, а також використане обладнання, що знижує рівень шуму.

Створений міжнародною командою провідних дизайнерів, TIGGO 8 PRO ідеально інтерпретує концепцію дизайну CHERY - «Життя в русі». Як найбільша модель у сімействі «CHERY PRO», TIGGO 8 PRO має передню решітку з елементами форми «діамантів» - унікальний дизайн сімейства PRO. Щоб підкреслити динамічність та потужність TIGGO 8 PRO, деякі елементи передньої частини кузова виділені додатковими пластиковими деталями.

Приємно дивує солідний набір опцій в TIGGO 8 PRO, багато з яких притаманні зазвичай автомобілям преміум-класу, саме тому комплектація TIGGO 8 PRO в Україні має назву Premium. В новому TIGGO 8 PRO є все для найкомфортнішої подорожі як у місті, так і за його межами. Повний перелік опцій доступний на новому сайті CHERY в Україні, серед них:

  • безключовий доступ та запуск двигуна,
  • електропривід двері багажного відділення,
  • 12,3 дюймова світлодіодна панель приладів,
  • Двозонний клімат-контроль (8-ми дюймова сенсорна панель)
  • Панорамна камера 360°,
  • Система допомоги при паркуванні (передній та задній парк-тронік)
  • Адаптивний круїз-контроль, система моніторингу сліпих зон з асистентом зміни смуги руху, система утримання смуги руху,
  • Асистент руху в заторах,
  • Попередження про лобове зіткнення, попередження про поперечне зіткнення ззаду,
  • Можливість регулювання сидінь першого та другого ряду, вентиляція передніх сидінь,
  • Інтелектуальні системи освітлення,
  • Зимовий пакет - підігрів: керма, першого та другого ряду сидінь, лобового скла, форсунок омивача лобового скла, зовнішніх дзеркал,
  • Підключення мобільного телефону Mirror Link (підтримка Apple CarPlay / Android Auto),
  • Бездротова зарядка для мобільного телефону.

Стильний зовнішній вигляд TIGGO 8 PRO підкреслюють 18-дюймові легкосплавні колісні диски (235/55 R18), світлодіодна оптика головного світла, фар ззаду та ходових вогнів. А відчуття абсолютного комфорту в салоні автомобіля посилюють панорамний дах площею 0,79 кв.м, сидіння з преміальної еко-шкіри, різнокольорове атмосферне підсвічування салону.

Отже, новий 7-місний повнопривідний CHERY TIGGO 8 PRO вже доступний у офіційних дилерів CHERY в Україні, в комплектації Premium за ціною 1 425 000 грн.2 Традиційно, CHERY забезпечує доступну мобільність для українців, і клієнти високо оцінять конкурентні переваги співвідношення «ціна-комплектація» в CHERY TIGGO 8 PRO порівняно з обмеженою пропозицією в масовому сегменті нових повнопривідних 7-місних кросоверів в Україні. Замовити зворотній зв’язок консультанта можна на офіційному сайті CHERY в Україні.

А зробити свою мрію про новий автомобіль реальністю прямо зараз допоможе популярна програма CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ, скориставшись якою можна стати власником нового CHERY при першому внеску від 30% вартості авто, ставці від 0,01% річних, терміні кредитування до 84 місяців4.

Також нагадаємо, що дилерська мережа CHERY є однією з найбільших серед мереж продажу та обслуговування нових авто в Україні, і дилери CHERY працюють там де безпечно, забезпечуючи доступну мобільність для українців.

 

 

1 Детальні умови гарантії та обмеження зазначені в сервісній документації. 
2 Ціни включно з ПДВ станом на 05.09.2023 року. Всі розрахунки в гривні. Кількість автомобілів обмежена. Виробник і продавець залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте в салонах офіційних дилерів. Зображення автомобілів в автосалонах можуть відрізнятися від наведених в даному матеріалі. Актуальні ціни уточнюйте в салонах офіційних дилерів або по тел. 0 800 5000 19 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно з тарифами операторів зв'язку).
3 Витрати палива залежать від багатьох умов таких як якість пального, умов використання та стилю керування, а наведені дані по витратам палива не є експлуатаційною нормою.
4 Спеціальні умови кредитування від банків партнерів на придбання нових автомобілів CHERY за допомогою «CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ» діють з 02.07.2023 року по 01.10.2023 року включно (ОНОВЛЕНО 02.07.2023 р.). Ви можете отримати кредит за кредитною програмою «CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ», яка діє в АТ «Ощадбанк», на наступних умовах: мінімальний внесок - від 30% вартості автомобіля, максимальний строк кредитування – 84 місяців, максимальна сума кредитування без обмежень. Реальна річна процентна ставка – 31,70% річних. Дана реальна річна процентна ставка розрахована за наступних умов: при строці кредитування 84 місяців, при авансі 30% і ануїтентній схемі погашення, орієнтовні загальні витрати по кредиту (платежі за додаткові і супутні послуги банку, пов'язані із отриманням, обслуговуванням і поверненням кредиту) складають 1459,00 грн. по кожній 1000 грн кредитних коштів. Реальна річна процентна ставка залежить від обраних клієнтом умов кредитування. Схема погашення кредиту – ануїтет, стандарт. Одноразова комісія за надання кредиту складає: 2,99% для кредитів терміном 12 міс., 1,50% для кредитів від 13 до 84 міс., 0,99% при першому внеску від 60%.  Додаткові витрати: комісія за РКО та відкриття рахунку –950 грн., 130 грн. (за одну операцію) – надання виписки/внесення до реєстру рухомого майна.Кредитує АТ «Ощадбанк»: Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 року. Номер за державним реєстром банків - №4. Кредит за програмою «CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ» надається у відділеннях Банку по всій території України за винятком тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Херсонської областей (в залежності від характеру та території ведення військових дій, перелік регіонів може змінюватися). Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на сайті https://www.oschadbank.ua або за телефоном: 0 800 210 800 (дзвінки безкоштовні на території України).
ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» не несе відповідальності за послуги кредитування банків-партнерів та супутніх страхових послуг. Вказані умови кредитування не є рекламою та надаються виключно з метою попереднього ознайомлення зі схемами кредитування.